<< Tillbaka

Tidigare gäster har sagt...


"Bra läge för att bila runt till vingårdarna , restaurangerna och tryffelsdisktrikten omkring. Från gårdens alla hörn hade vi en hänförande vacker utsikt över Piemonte. Husets miljö o inredning var cosy, hemlik o elegant. Vi gillade de 2 stora sällskapsrummen (massor av böcker) som lockade med sina sköna engelska soffor framför brasan. På eftermiddagarna njöt vi siesta i bekväma solstolar vid den ljuvliga saltvattenpoolen eller satt bekvämt m ett glas av husets vin på den stilfula terassen. På Bricco S.G. bor ägarinnans tre genomsnälla hundar och några kattor som alla håller sig på mycket väluppfostrat och respektfullt avstånd från gästerna. Vi åker gärna tillbaka til Bricco San Giovanni!"


"Mycket treligt ställe med underbar pool! Vyn där är superb och otroligt avslappnande. Middagarna på Bricco var bättre än att äta ute och så prisvärda. Bara det att husets vin ingick i 350 kr (som fyra rätter + vin kostade) var ju bra :) Frukosten helt ok men inget spektakulärt. Själva byn som Bricco ligger i är inget speciellt men bil är ju ändå nödvändigt att ha och de allra flesta åker bil här!"


"Bricco är ett smultronställe vid den vackra Spa-orten AquaTherme. Bricco ligger med fantastisk utsikt på en höjd över det böljande landskapet, omgivet av vinodlingarna. Bricco är både ett litet, trivsamt, familjärt och stilfullt guesthouse med stor trädgård och mycket blommor vid saltvattenpoolen. Det är vackra bilvägar, intressanta utflycktsmål och många olika aktiviteter inom en radie av 0,5 - 3 mil. Vi bokade 3 nätter men det blev en avkopplande och oförglömlig vecka då vi ofta valde vi att äta "hemma". Vi uppskatta Briccos eleganta husmanskost, serverad på någon av altanerna eller vid brasan och trots en imponerande vinlista var det Briccos egna viner, vi valde och köpte med oss hem."


"Vi där en grupp 11 svenskar som tillbringade en mycket trevlig helg vid Bricco San Giovanni första veckan i oktober 2011. Hotellet är mycket trevligt beläget på en kulle med vacker utsikt över kullarna i Piemonte. Hotellet är nyrenoverat så allt var nytt och färskt. Under våra första kvällen vi kombinerat middagen med vinprovning i den egna viner (vilket var mycket bra). Kan rekommenderas! Livsmedel är utmärkt och tjänsten är mycket väl. Ägare och hyresvärd speakes svenska, engelska, franska och tyska som underlättar kommunikation, vi fick massor av tips på ställen att besöka. Vi rekommenderar!"


"Vi var ett parti av sex vistas i Bricco San Giovanni för en långhelg. Platsen ligger på toppen av en kulle med fantastisk utsikt (du även se Alperna på distans). Rummen är bra och rymliga och alla av dem tycks erbjuda de underbara vyerna. Vi var serveras frukosten i ett tält bredvid byggnaden och även om jag skulle ha föredragit att det utanför på uteplats jag antar tältet var bra för dåligt väder dagar. Vi hade middag på hotellet för en natt och det var ganska bra. Ägare Kerstin (Svenska damen med 40 + år i Italien) är användbar och hjälper med någonting du ber om (vi hade henne hjälpa oss hitta och boka ett bord på närliggande restaurang). Vi tillbringade dagar turné regionen och besöka vingårdar och Kerstin erbjuds även boka oss till en vingård hon rekommenderas. Vi hade ganska upptagen dagar men om du vill slappna av finns det även en pool där du tillbringa dagen. Det hela är väldigt avslappnad och det kändes mycket bra att återvända efter en lång dag med sightseeing."


"Om stora vyer, underbara människor och god mat är viktigt att du under din semester, tveka inte och boka ett rum på härliga Bricco San Giovanni! Vi stannade i 6 dagar, njuta av landskapet och byar, vackra Turin, stora vin och fantastisk mat. Vi vill gärna gå tillbaka i oktober när druvorna skördas och tryffel säsongen startar!"


"Vi anlände efter en lång och tröttande flygning och vistas här var det perfekta sättet att lindra i vår semester. Det är så ringade vackra och fridfulla ute. Hotellet var charmiga, mysiga & ren.. .och middag var en av de bästa som jag hade i Italien - så färska och läckra. Vi får inte glömma de visningslägen.. .oh åsikter! Övergripande en mycket härlig vistelse. Tack!"


"Vi stannade här i ett par nätter turnera norra Italien med några vänner. Vi stannade på Bricco och flyttades av hur fredliga och charmiga landsbygden var. Vår vistelse på Bricco var stega bakåt i tiden för ett ögonblick, till enklare, vackra och charmiga byn. Ägarna var mycket trevliga och ofta kan ses sitta med sin gäst utanför åtnjuter en cappuccino eller göra konversation på super. Maten var utestående att inte tala om vinet. Poolen är också något som inte bör missas. Tillsyn över vinodlingar och landsbygd är en färsk saltvatten pool som har solen för flesta i dag, men om du skulle vilja lite skugga det är enorma solen paraply. Jag var också imponerad av de unika fällbara stolarna... mycket bekvämt. Vi kommer definitivt att tillbaka."


"Mycket bekväm logi, bra sängar, stora rum, fantastisk utsikt från pool och terrass. Stor (också som i stora) matsal! Trevlig personal och ägare, som inbjuder som vänner till deras hem... Kring är lika trevligt som Tuscany (ännu större utsikt över dalens), bara ett litet mindre turistiska. Men mycket stora på vin-turism!"


"Jag har aldrig varit i Italien innan heller hade jag någonsin kunna stannade i en agritourismo till Bricco San Giovanni. Jag var imponerad med vackert landskap och grunderna för Bricco vid ankomsten. Hjälp vid Bricco såg till att vi var mycket bekväma och behöver deltog också. Maten var AMAZING! Jag praktiskt taget slickas plattorna och skålar rena. Bricco gör också egna Spumante och Prosecco som också var stor. Jag haft särskilt Prosecco. Var rena och fräscha rum och badrum. Badrummet såg ut som om den hade varit klar med en tandborste. Grunderna som hölls så bra och saltvatten poolen var en sådan uppfriskande förändring. Jag kan inte berätta hur mycket jag haft min vistelse på Bricco. Jag kommer definitivt göra det igen."


""


""


""

Vi reserverar oss för eventuella text- och tryckfel.
Hemsida från webkonsult.se